Till bokklubb

Jag har nyligen gått med i en bokklubb, där vi träffas, umgås och fikar. De vi gör minst är att prata om boken. Hur om helst överraskade jag damerna med en varsin läsdagbok som jag har tillverkat genom att kopiera mina bilder av tavlor och genom att skriva en text i ett worddokument. Jag har därefter blandat bilderna med texten. Bilderna är ungefär en fjärdedel av ett A4 papper liksom textdelen. Jag har häftat ihop sidorna som är utskrivna dubbelsidigt och resultatet har blivit en läsdagbok. En enkel present som troligtvis har uppskattats. Mina tavlor som har lagts in i boken föreställer sagor, vilket jag tyckte var passande tema för klubben.

Här är de fyra olika motiven som blev framsidor på dagböckerna. Storleken blev A6.

Bilden nedan till vänster visar hur ett A4 papper såg ut när jag skrev ut det. Jag klippte sedan isär pappret innan jag satte ihop boken. Bilden nedan till höger visar vad jag tog med i textsidan. Rubriken ”ord” som jag har med är endast för att vi kommer in på olika ord, som inte alls är kopplade till boken vi har läst. Men vi tar upp ord och dess betydelse, mest på skoj för att det har råkat komma upp udda ord under samtalen.

Färdig bok som visar hur det kan se ut inuti. Jag valde att ha med alla bilder i alla böcker. Så det som hamnade på framsidan i en bok hamnade inuti en annan boks mitt.

En läsdagbok gjord av mig kan beställas för 80kr + frakt.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *