Tapetserad byrå

Jag trillade en gång i fällan med ”ljust och fräscht” och trodde att jag skulle klara av att ha det mesta runt mig vitt. Köpte en fin byrå på IKEA till exempel:


En jättefin byrå, absolut. Men så himla vit. Så självklart tog det inte lång stund innan det började klia i fingrarna.


Såhär blev den efter lite tapet, lack och några nya knoppar. Fortfarande stilren och snygg, men inte lika vit. Blev väldigt nöjd. Det fanns för övrigt ingen tanke med att knopparna skulle hamna i cirklarna, det bara blev så. Så när jag nu ser i efterhand att det var samma avstånd mellan tapetcirklarna och knopparna så tycker ju perfektionisten i mig att det hade kunnats göra snyggare, men det låtsas vi inte om, jag är väldigt nöjd med min snygga byrå!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *