Joker

Just nu så är det mycket alla hjärtans dags-pyssel på gång här hemma, och det ska jag visa  upp lite längre fram. Jag är inget jättefan av alla hjärtans dag egentligen då jag uppskattar spontan kärlek mer än kärlek som kommer av en högtid, precis som att jag tycker att spontana presenter en vanlig tisdag är roligare än julklappar. Men att ha ett tema att pyssla efter är alltid roligt, och ärligt talat ska det vara så ska det vara! Så hemma hos familjen Nyström vankas det en riktig kärleksbombning, haha. Men det tittar vi närmare på på alla hjärtans dag.
Så tills dess tittar vi på lite pärlkonst.

En pärltava som jag väldigt gärna vill visa er är en tavla av Jokern från Batman the dark knight. Det var alldeles i början när jag började med pärltavlor, men jag är än idag väldigt nöjd med den. Jag kommer ihåg att jag satt och finjusterade mönstret i datorn i flera dagar innan jag var nöjd. I dagsläget med det enormt mycket större utbudet av gråskalor på pärlor så hade det blivit ännu bättre, det kliar lite i fingrarna. Detta mönstret har nog tyvärr försvunnit med åren men något liknande måste jag nog ta mig an snart.

Jag gör gärna pärltavlor på ditt valfria motiv på beställning.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *