Alla hjärtans dag

Inatt så kunde jag inte sova så att jag var uppe och pysslade lite istället. Dels hade jag köpt några blombuketter som jag gjorde i ordning.

 
Här satte jag Tulpaner i en helt vanlig barnmatsburk och för att få den rätta kärleksfeelingen så trädde jag geléhjärtan på ståltråd och satte runt öppningen på burken. Lite gulligt sådär.

  
Jag släppte även lös min inre konstnär och gjorde ett personligt kort i Paint,haha. Jag gillar när det är personligt och charmigt. Det är alltså kartor som visar var vi är ifrån och viktiga milstolpar i våran relation, det blev väldigt uppskattat.

 

Såhär tjusigt var det då när min man skulle gå upp för att äta frukost imorse. Jag tänkte att i och med att jag gjort det så fint så kunde jag sova vidare med gott samvete. Men min dotter älskar tydligen alla hjärtans dag och vaknade 05:30 imorse så det var ingen risk att jag sov genom hans frukost inte.

Jag har några fler alla hjärtans dagspyssel i rockärmen men jag blev själv överraskad med att min man kom hem redan vid lunch idag med en stor blombukett, så vi får se hur mycket jag hinner, annars tar vi det en annan dag.

He en fin alla hjärtans dag allihop! 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *