Min dotters rum

Imorgon, 2/3 fyller min dotter 1år! Spännande och roligt. Därför tyckte jag att det passade med ett inlägg från hennes rum som jag har målat och fixat till. Det är min gamla ateljé som hon har fått flytta in i.Bilden nedan visar en gammal byrå som jag målade om, den blev lite rolig då jag målade gul och grå linje som går ihop med den målade väggen. Linjerna fortsätter även på insidan. En egentillverkad mobil gjord av en avklädd gammal lampskärm och garnbollar räddade mig de förstå månaderna när min dotter inte ville ligga still en enda sekund, förutom under mobilen som gav vackra böljande rörelser åt bollarna när jag puttade lite på den.

Jag målade först alla väggar vita, sedan tejpade jag en kant med hjälp av laserlinjer, där jag målade gult. Jag tejpade sedan husens kanter på fri hand och fyllde i dem med olika färger som jag använt även i andra delar av huset. En del fönster tejpade jag, men många är målade på fri hand liksom träden, molnen och luftballongerna. Det sista jag gjorde var att måla den grå kanten mellan hussiluetterna och den gula botten.

  

Jag sydde några kuber av fint tyg i lugna färger och vackra mönster. Dessa är bra att bygga torn med nu, de ger inte mycket ljud från sig när tornen rasar. Mjukisdjuren är sydda av mina mamma, mönster från en Tildebok.

Vimplar sydda, även dessa av min mamma. Jag spikade upp dem i en alkov.

Fler inlägg från barnrummet kommer framöver. Missa inte tidigare publicerad inlägg från barninredning gjord av Micaela!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *