Familjetavla

Satt och kollade igenom pysselbilder från förra året och hittade denna som jag vill visa er!


Visst är den fin? Jag tyckte den var jätterolig att göra och den är så himla rolig att ha kvar som minne. Ja, det är så simpelt som det ser ut. Det är fingerfärg i olika färger som alla gör sitt handavtryck med. Se bara till att handavtrycket före hinner torka ordentligt innan du gör nästa. Vi höll på under en hel dag med denna så det inte skulle smetas ut, gjorde varje avtryck med någon timme emellan.

Tänk vad nervös jag var när jag skulle dit med dotterns hand, hon var bara 5 månader och därmed rätt oberäknelig, jag ville inte behöva börja om från början igen. Så ett tips från coachen kan vara att ni gör 2 st på en gång när ni ändå är igång ifall något går fel.

Det går lätt att göra olika versioner på denna också. Har ni flera barn då kan man göra med bara dem och ge bort som en uppskattad present till far- och morföräldrar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *