Smygstart på påsken

Det är så många som har börjat med så mycket fina påskpyssel så jag kände att jag ville börja lite jag också. Dock har jag inget tålamod så jag kan inte låta bli att börja pynta när jag väl satt igång. Idag pysslade jag ihop en lite diskret påskvas som var lagom att börja smygdekorera med. 

Tycker om när man kan ta något man har hemma och göra om till något fint. Barnmatsburkar är av förklarliga skäl något vi har mycket av hemma just nu.

Här använde jag då alltså en Barnmatsburk som jag lagt i diskmedel och vatten över natten för att få bort alla lim- och pappers rester och sedan så tog jag en helt vanlig posca penna (väldigt bra universalpenna som fäster på det mesta) och ritade lite på fri hand. Behöver inte vara perfekt för att bli fint. Nöjd med min påskvas!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *