Betongbokstäver

Jag har länge varit intresserad av att lära mig behärska betong. Det verkar vara ett trevligt och billigt material att använda sig av för att skapa. Jag valde att börja med små projekt för att prova på materialet efter att ha läst på lite om det.

Jag valde att blanda på en höft utan att följa exakta instruktioner. Om ni är sugna på att prova betong finns instruktioner på förpackningen. Jag använde mig av finbetong när jag skulle gjuta, vilket finns att köpa på byggvaruhus. Jag valde även att köpa en silikonform med alfabetet att gjuta i. Tyvärr såg jag när jag hade kommit hem att det inte är svenska alfabetet, så Å, Ä, Ö fattas. Det tycker jag är synd då jag gärna använder mig av svenska språket i mina dekorationer.

Hur som helst blev jag helnöjd med resultatet, bokstäverna blev otroligt vackra. De är tillräckligt stabila för att stå upp på högkant. Att det inte blir helt slätt tycker jag bara ger ett ännu finare intryck.

Betongbokstäver går att beställa av mig.

Pris: 10kr / bokstav +frakt.

Trevlig betongdag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *