Djungelvägg i barnrum

En vän till mig bad mig att göra i ordning ett barnrum. Självklart antog jag utmaningen. Pojken hennes gillar djur och det önskades en djugelvägg. Min vän ville vara med och måla, vilket gjorde jobbet ännu roligare. Hon fick grundmåla med vitt. Jag gjorde en skiss på ett papper och sedan på väggen.

Vi köpte akrylfärg och målade i omgångar. Vi målade inte två fält som låg bredvid varandra samtidigt då färgerna lätt blandas med varandra om de inte torkat.

Jag valde att inte färglägga hela väggen, en stor del fick fortsätta vara vit för att lyfta fram djuren och växterna. Att måla olika färger och olika kullar är ett bra knep för att enkelt få lite djup i bilden som annars är målad lite naivistiskt utan skuggningar eller nyansskildnader. Barnet som bor i rummet blev glad liksom jag och min vän.

Jag målar om och inreder barnrum på beställning. Ta kontakt för prisinformation samt annan info.

Trevlig djungeldag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *