Trädgårdsförberedelser

Här längtar vi efter riktigt varm vår och att kunna ställa ut växterna i växthuset och plantera ut i landet. Under tiden har jag pysslat med lite förberedelser.

Jag har målat stenar med blackboard paint. Lättarbetad färg som man kan måla på det mesta och sedan skriva med krita på, jätteroligt. Dessa stenar ska jag använda för att märka ut plantor i trädgård och växthus. Jag gjorde två varianter, en där jag skrev med just krita, passar sig bra i växthus eller när du vill kunna sudda och återanvända till en annan planta. Sedan gjorde en där jag skrev med posca penna, passar sig bättre i landet då den tål dåligt väder bättre än krita. Jättelätt pyssel som blir fint.

jag skrev även med posca penna på klädnypor, jättebra för att markera ut krukor, bara att fästa på kanten.

Här ser vi gurkan som dessutom är planerad i konserver och barnmatsburkar, jättebra återbruk. I bakgrunden kan man även skymta det efterlängtade växthuset.

Även tomatplantorna växer och frodas i barnmatsburkar.

Utöver detta så har vi chili, lök, jordgubbar och potatis på gång som bara väntar på väder så de kan bosätta sig ute, sa jag att jag längtar efter vår och sommar?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *