Och här kommer guldlock…

Sagotema….Den näst sista på ett tag (även om jag har fler på lager). Vad är viktigt i Guldlock? Hennes namn säger en del om hur hon ser ut. Dessutom är björnarna viktiga, vilket gjorde att jag valde att färglägga lockarna och att ta med en siluett av en björn. Det viktiga är egentligen inte antalet björnar ( jo i sagan, jag vet). I tavlan ser jag det mer som att jag ger ledtrådar till vilken saga det är genom  att få med olika element. Jag tror inte tavlan hade blivit bättre med tre björnar, eller vad tycker ni? Jag använde mig bara av gul som färg i olika starka och svaga nyanser. Eftersom Guldlock är i förgrunden blir hon den som är i fokus- att hennes lockar dessutom är de mest färgstarka gör att hon syns väl.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *