Frö-arbete

Nu har det gått en liten stund sen jag sådde. Det har gett blandat resultat, alla utom en sort har tagit sig. (vet inte riktigt vilken sort som inte tog sig mer än att det var någon av blommorna från förra årets fröer). Det har varit en del kalla nätter så jag har faktiskt fått bära in en del av dem till huset, vilket inte har uppskattats av min sambo. Inte mig heller för den delen då det blir en hel del bärande. Vi har en 1-åring hemma som mer än gärna gräver i all jord hon kommer åt så vi behöver vara lite strategiska i placeringen av små krukor som får övernatta inomhus. Med mina bilder vill jag bara visa att jag använder mig av blandad kompott att så i, små krukor, större plasthinkar och till blomfat har jag både egengjorda keramikfat och plastlock. VI får se vad som tar sig och hur underbar min trädgård blir. Just nu lägger jag stort fokus på att göra större förberedande arbeten i olika delar av trädgården. Just nu gräver jag bort mycket rötter och blandade lökar i en slänt där buskar ska planteras och bark ska täcka ytor. Det är vid vår altan där vi dränerade förra året. Mer om det i ett annat inlägg.

Trevlig odlardag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *