Luffarkonst, krokar

Förra sommaren byggde vi upp vår altan som hade rivits ner på grund av dränering. Det var väldigt skönt att få tillbaka den fina inglasade altanen där vi tillbringar mycket tid på våren och sommarkvällar. Eftersom vi har stark kvällssol som vill titta in rakt i ögonhöjd när vi sitter där på sommaren bestämde vi oss för att sätta upp ett ljust tunt tyg för att dämpa solens strålar. För att sätta upp tyg behövs krokar, vilket gjorde att jag tillverkade egna. Är det inte trevligare så säg? Nu har vi fina krokar som blir lite som utsmyckning även när vi inte hänger upp tyget. Tyget har jag för övrigt köpt billigt, sytt till rätt längd på och satt på öljetter för att lätt kunna hänga upp dem. PÅ dagarna får tygerna förvaras tillsammans med filtarna i en tvättkorg på altanen. Fiffigt eller hur?

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *