Tavla med änglar

Det här är en tavla som jag gjorde för många år sen, därav är bilderna av lite sämre kvalitet. När tavlan gjordes fanns inte mobiler med kamera i och min första digitalkamera var absolut inte den bästa. Hur som helst vill jag ändå visa upp min änglatavla. Jag exprimenterade ganska mycket med mönster i en period och tyckte om att ”gömma” saker i tavlorna jag gjorde. Jag tror att jag målade 13 änglar i den här och ett hjärta eller två. Kan ni hitta alla? Jag har tagit lite närbilder på vissa detaljer som kan hjälpa.

Om ni tittar lite närmare på den gul-svarta ängeln i mitten ser ni att jag har fått till både vingar och en klänning med volang. Det är för att jag har jobbat med att böja mönster i på olika sätt för att få lager och form.

Tavlan bor numera hos en familj i Västerås. Ha en trevlig mönstereftermiddag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *