Kulturskolan

I onsdags var jag iväg med min klass till  Staberg utanför Falun för att tillsammans med kulturskolan få skapa och lära mig om Stabergs historia kopplat till gruvan. Det var en väldigt trevlig dag som innehöll både drama, lek fika, plantering och skapande i massor. Det vi fick skapa utfrån tema koppar var en kruka gjord av konservburk, lim och kopparfärgat papper. I den fick vi plantera en solros. Vi fick även dekorera en naturpinne med koppartråd och tygblommor. Den pinnen ska hjälpa solrosen att stöttas upp. Sedan fick vi göra äpplen från lufttorkande lera som vi fick måla med vanlig vattenlöslig färg. Det kommer bli så snyggt tillsammans när blomman fått växa upp lite! 

En reaktion på “Kulturskolan

  1. Pingback: Kulturskolan, resultat |

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *