Hemmagjort kakfat

Jag har gjort några egna kakfat genom åren, det går att göra så fina kombinationer av udda porslin man hittar på loppis.

Här valde jag porslin i blå och vita kombinationer, blev fint tycker jag. Ska du göra ditt eget kakfat så tänk på att använda porslinsborr och att du hela tiden fuktar där du borrar. Om det blir torrt så ryker det från borren och då slits den ut jättefort. Så se till att fukta hela tiden med lite vatten så håller borren längre.

Ett annat tips jag har är att använd äldre porslin. Det är mjukare att borra i än nytt porslin. Jag har borrat i nyare porslin och jag trodde jag blivit knäpp för jag kom aldrig igenom! Jag borrade hur länge som helst och svettades mängder, haha. Men när jag har använt äldre porslin så har jag kommit igenom på typ 2-3 minuter.

Trevlig kväll!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *