Paketinslagning

När en vän fyller 30 är det inte alltid så lätt att hitta på en present. Till en som fyllde för nått år sen blev det en wiskey eftersom vi helt enkelt inte kunde komma på nått annat att ge då han liksom hade det mesta annat han behöver. Så då bestämde jag mig för att lägga fokus på själva inslagningen istället.

Den som fyllde har som ni kanske gissar ett stort intresse för bilar. Jag beslutade därför att slå in det som en bil. Paketet består av kartong i två delar, en under och en rundad överdel. Tapet har används för att få färgen på bilen. Det limmades på för att få ordentligt fäste. Hjul, fönster och mycket andra smådelar har klippts och klistrats fast på varandra för olika färger. Vindrutetorkare och andra mindre detaljer har jag målat dit. Paketet blev imponerande! Roligt att ge bort avancerade paket ibland när innehållet liksom är lite fattigt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *