I min trädgård

Jag har en gammal trädgård med massor av rötter och stenar precis överallt. Det är tungt att göra om. Det är tungt att arbeta i den. Det är tungt att gräva. Men den är väldigt vacker tycker jag. Förra året grävde jag nedåt, grävde ur, bände bort rötter och stora stenar. Det här året bygger jag istället uppåt. Jag testar att tänka lite mer långsiktigt och ekonomiskt genom att förbereda ett land inför nästa år. Det gjorde jag genom att markera och hugga en kant runt om. (Några stenar fick försvinna även i detta projekt). Jag la tidningspapper och kompost i mitt framtida land och täckte över med jord och sommaröngs frön. Till nästa år hoppas jag på att det har blivit fin jord som går att odla i.

I min trädgård finns det lite färger just nu i olika blommor. Jag har även planterat ut lite förgrodda solrosor, ärtskidor och bondbönor.

Jag gillar verkligen trädgårsarbete just nu, vilket jag absolut inte har gjort tidigare. Vi får se om mitt intresse fortsätter växa under säsongen eller om det dalar efter en tid. Trevlig trädgårsvistelse!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *