Från fågelbad till planteringskruka

Mycket trädgårdsinlägg nu men det är ju så härligt nu när det är fint väder och man kan hålla på i trädgården. Igår så planterade jag i ett fågelbad.

Det här fågelbadet lämnade förra husägaren efter sig, tyvärr hade han också lämnat det ute hela vintern så det hade både rostat och spruckit. Så jag bestämde att det var för mycket jobb att göra det till ett bra fågelbad igen. Men inget får ju gå till spillo och det var ju fortfarande fint så det fick bli en liten trädgårdsdekoration med blommor istället. Först borrades det några hål i botten så att överflödigt vatten kan rinna ut, sedan planterade jag.

Jättefint blev det. Väldigt nöjd.

så fint i trädgården nu med blommande Syrén och äppelträd.

Ha en solig och fin dag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *