Glassbåten

På 2kreativa har vi inlett ett samarbete med glassbåten som finns/kommer att finnas i Faluns sjöar i sommar. Det är en båt som kommer tuffa runt och sälja glass. Erika på 2kreativa har fått i uppdrag att designa logga och tipsa om design på själva flottens färgsättning. Designen är toppen.

Det ligger mycket arbete bakom en design eller i det här fallet en hel båt. Det ska bollas idéer, det ska testas färgkombinationer. Det ska spånas teman. Vi beslutade oss tillsammans med Malin som är ägare av glassbåten att vi har pirattema, vilket gör att jag fått lyxen att måla om en skattkista! Den kommer åka med på glassbåten i sommar och bli fylld av alla era lappar med kontaktuppgifter som behövs för att vara med i glassbåtens tävling. Regler kommer finnas under fliken ”Glassbåten” här på vår hemsida. Kistan ska matcha färgerna på båten. Jag började med att sandpappra den, laga de sprickor som fanns och spika fast botten som höll på att trilla av. Nu har första lagret kommit på plats då jag en kväll målade på min altan med ett glas vin nära till hands, trevligt!

På bilderna här under ser ni två utkast på skisser av loggan till glassbåten, många, många andra utkast gjordes innan det här. Nu är jag och Malin nöjda så när ni ser en båt med denna logga vet ni att glass och skattkista finns på sjön!

Trevlig designdag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *