Glimmafestivalen

Innan jag startade igång målarskolan kom en väldigt hjälpsam och trevlig kille förbi och ville bidra med hjälp. Han kunde inte svenska men vi fick till ett fint samarbete ändå. Han var grymt stolt över ”Erikas målarskola-skyltar” som han fick skriva åt mig. Tack för hjälpen!

Nationaldagen firades på olika ställen i Falun. Ett ställe var kålgårn där även jag höll till tillsammans med Glimma. En hektisk dag där barn fick prova på målarskola med mig. Min målgrupp var lite äldre än de som var där. Många barn som var under 6 år kom gärna och målade. Vissa med föräldrar, andra utan. Dagen gick bra och jag lärde mig massor.  Här kommer lite bilder från dagen!

         

Barnen fick måla två flaggor med hjälp av tvättsvampar och siluettmallar som jag förberett.En fick de ta med sig hem, en behöll jag till alla linor jag satt upp på festivalen, dekorativt!

     

Trevlig måla ute med svamp dag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *