Örhängen

Idag har jag gjort ett par örhängen utav ett par gamla silverskedar. Jätteroligt var det och jag tycker de blev jättesöta. Detta kommer jag definitivt göra fler gånger!

Detta är framsidan på örhängena. Ett par rosor.

Och detta är baksidan. Båda sidorna är jättefina och har sin charm tycker jag så det var inte helt lätt att välja framsida måste jag erkänna. Om jag ångrar mig kan jag alltid ta fram tången och vända dem, haha så det är bra. Krokarna är gjorda Sterlingsilver och dem har jag köpt klara.

Jag sågade av skedarna med en metallsåg, borrade hål med en 1mm metallborr och sedan så slipade jag till alla kanter med slippapper. Såhär såg skedarna ut:

Jättefina gamla skedar jag köpt på loppis. Att materialet man jobbar med är gammalt och har små slitningar och skönhetsfel gör det bara vackrare och mer personligt tycker jag. Älskar återbruk.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *