Fotoram, anslagstavla

Jag har tagit en gammal ram och målat den gul. Det hart jag gjort efter att ha tvättat ren den, sandpapprat bort lite färgflagor och lagat den lite. Färgen är en vanlig väggfärg somjag använde på detaljer i mitt hus, vilket gör att den kommer få flera funktionsområden. När den hade torkat tog jag fram hönsnät, häftpistol och tång. Jag häftade fast längst med ena kanten, drog sedan till hönsnätet mot motsatt sidan för att få det så spänt som möjligt. Häftade fast även där, drog åt de resterande sidorna och häftad fast nätet. Jag knipsade av nätet där det stack ut och veck in de vassa kanterna.  

Jag knöt fast min affisch som jag limmat fast på en kartongbit med snöre i varje hörn. Visst blev den snygg?

Ramen med affisch kommer att hänga med mig och Mickis i sommar när vi ”pysselturnerar”. När jag sedan tycker att ajg hellre vill ha den hemma hänger jag upp den på väggen och använder som anslagstavla.

Trevlig pysseldag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *