Gigantiskt rabarberblad!

Nu har jag gett mig på rabarber och betong igen! Nu i en gigantisk version. Jag tog ett enormt rabarberblad och lade på en sten med baksida uppåt. På med ett lager betong och sedan plastfolie. Jag gjorde flera mindre blad och tog några lönnblad som jag lade på jordhögar i rabatterna med baksida uppåt. Min tanke med dem är att de ska bli lite som skålar. Plast på allt avslutas det med. När man arbetar med större betongsaker så kan det vara bra att stabilisera och förstärka upp det med hönsnät som armering. Lägg på betong på bladet, lägg på hönsnät och sedan mer betong.

Jag lät det vila i några dagar, färre än förra gången. Jag tog bort plasten efter två dagar, vände på bladen och tog bort växterna på en gång. Det var mycket lättare att dra bort dem medan de fortfarande var fuktiga. De glad av i en helhet istället för småbitar. Jag blev jättenöjd med resultatet!

Trevligt betongpysslande till er alla!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *