Kladdkakemuffins

I en del av mina burkar har jag lagt i olika ingredienser i skikt. Till dessa har man sedan fått tillsätta ägg och smör för att få muffinsarna fullständiga.

En fullständig instruktion kommer här på hur burkarna ska användas:

Häll över burkens innehåll i en plastbunke. Tillsätt 50 gram smält smör som har svalnat något. Tillsätt även ett ägg. Rör ihop ingredienserna. Fördela smeten i 4-6 bullformar. Vill du ha större muffins fördelar du i 4 stycken, vill du att det ska räcka till fler delar du upp smeten i 6 formar. Ha gärna formarna i en muffinsplåt för att smeten inte ska få formarna att tippa ut. Ha plåten med formarna i mitten av ugnen 8 minuter (eller längre om du endast har gjort 4 stycken). Ta ut och låt svalna. Dekorera gärna med grädde och bär.

Burken innehåller vetemjöl, kakao, socker, vaniljsocker.

Ha en trevlig bakdag, smaskens!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *