Nya växter i trädgården

Nu blir det många inlägg om trädgård och arbete ute, men det är ju liksom den säsongen. Det är dessutom nytt pyssel för mig som tidigare inte varit intresserad.

Nya växter har inhandlats. Jag har ett påbörjat nytt land som ska bli frodigare till nästa säsong. Jag kunde dock inte hålla mig från att piffa till det redan nu under uppbyggnaden. Landet har jag gjort i ordning lite förarbete kring, lagt tidningspapper i ett lager och jord uppe på det. Nu har jag tillfört lite mer jord mellan två ganska stora stenar och planterat för att få lite mer färg. Två plantor är perenner. Det jag har satt är Jungfrunäva, som ska vara en lättskött perenn. Jag har satt sommarljus i två färger-vit och ros, även den ska vara lättskött. Jag har satt stäppsalvia i lila- en perenn. Jag hoppas att det här går bra.

Jag har en liten dröm om att sätta massor av rosor i min trädgård, men än så länge är det endast i tanken som det sker. Jag behöver förbättra jorden mer innan de får komma in i trädgården. Jag behöver också bygga upp lite andra saker före rosornas ankomst. Just nu är jag hur som helst nöjd med nykomlingarna uppe vid stenarna.

Trevlig rabattdag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *