Snygga burkar med trevligt innehåll.

Nu har jag gjort iordning några gamla barnmatsburkar på olika sätt. En del är ännu tomma för att köparen av burken själv ska få bestämma innehåll. En del burkar innehåller ett smarrigt kakrecept- vilket är en perfekt gåva när man är bortbjuden.

Så vad har jag gjort? Jo, för det första så har jag diskat dem och tagit bort etiketterna med hjälp av varmbad.

Jag tog ett 2komponentslim och limmade på antingen gamla plastleksaker eller betonghästar på locken. De fick torka ordentligt. Det jag ska göra, som inte är gjort är att spraymåla locken för att göra dem enhetliga med det som är fastlimmat. Slutligen ska jag sätta på locken på burkarna igen. I bakburkarna har jag hällt olika ingredienser i olika skikt. Snyggt för ögat och gott för magen.

Trevlig burkdag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *