Dekorera er uteplats

Ibland är det lätt att glömma bort att man faktiskt kan ha festkänsla hemma hos sig varje dag. Det är ju faktiskt inte bara ibland det behöver vara fantastiskt fint- det kan vara det jämt! Jag har en tendens att bli påverkad humörsmässigt av väder och omgivning. Därför blir det lite extra kul att dekorera och ha det fint om kring sig för att bli optimalt glad ofta. Jag hade en färdigsydd vimpel nere i källaren som väntade på att nästa fest skulle bli av. Har ni som mig mindre barn som aldrig sover förstår ni kanske att fest just nu inte händer så ofta, eller ens alls för tillfället. Då slog det mig, jag kan ha fest varje dag, eller åtminstonde festdekorationer uppe varje dag. Så vimpeln i tyg hängdes upp och vips har jag blivit glad varje dag jag går ut på trädäcket.

Trevlig festdag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *