Pärla mini-me’s

Jag pärlade små figurer till förmån för musikhjälpen en gång. Man skänkte en slant och så pärlade jag en figur. Här nedan ser ni några av dem jag gjorde.

Söta va?

Dessa kan man göra massor med: Ett familjeporträtt till någon som fyller år, en klistra på framsidan av ett födelsedagskort, bara göra som en kul present till värden på en middag ni ska på, trä upp på snöre och göra en girlang i taket i ditt klassrum efter att eleverna har fått pärla sig själva. Det finns mängder med roliga idéer.

Jag och min man kom till och med ut offentligt med att vi skulle ha barn med pärlade figurer, haha. Jag satt ändå och pärlade så då blev det så. Såhär i efterhand måste jag säga att våran dotter är extremt mycket sötare än den där konstiga blandningen jag pärlade ihop, haha.

Här ser ni en närbild på en figur föreställande mig. Så ser ni vilket typ av mönster man enkelt kan använda.

Seså, börja pärla nu!

 

En reaktion på “Pärla mini-me’s

  1. Pingback: Pärlad personlig mobil |

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *