Läderarmband

Det är mycket som handlar om smycken från mig nu, haha. Men det är ju så fint med smycken och det går inte att ha för många.

Jo jag och min man har firat 3-årig bröllopsdag i år och då är det läderbröllop. Så länge har jag tänkt göra ett läder smycke i bröllopspresent åt honom, och nu har jag äntligen tagit mig tiden!

Detta är då resultatet. Nu höjer ni säkert på ögonbrynen  och undrar varför i hela friden det står banan, haha. Men lite på mig, banan är något som halkade in på ett bananskal(höhö) för många år sedan och av en slump blev något vi sa och använde för att uttrycka vår kärlek till varandra, så detta är en ultimat kärleksförklaring.

Det är ett brunt läderband som är tillklippt, sedan har jag nitat fast en tryckknapp i änden för enkel öppning och stängning. Efter det så stansade jag in ordet BANAN med bokstavsstansar och hammare på en metallbricka med färdiga hål som jag köpt på Panduro. Sedan så sydde jag fast brickan på armbandet med hjälp av läder nål och stark tråd. Väldigt enkelt men det blir så fint så man kan med väldigt gott samvete ge bort dem som present. Min man blev väldigt glad över detta armband i alla fall.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *