Nåldyna cupcake

När jag satt och sydde här om kvällen kom jag återigen på att jag borde ha en nåldyna eftersom min burk med nålar inte är bra. Så då tog jag helt enkelt tag i saken, la ner mina andra projekt och sydde mig en söt liten cupcake. Inspiration har jag tagit från en av mina fantastiska ”Tilda” böcker som jag varmt rekommenderar till alla pysselsugna.

Jag har måttat upp efter boken men lagt till lite egna detaljer.  Själva kakan är gjord av en tygcirkel som jag sytt med broderigarn i kanten med. Jag har dragit ihop den som en boll och fyllt med stoppning. I öppningen lade jag en kartongbit så botten blir platt.

Kanten runt kakan består av en grön tygbit som jag har sytt räta mot räta och sedan sytt ihop till en ring som jag drog över kakan. På kanten har jag fäst tygtejp. Uppe på kakan har jag dekorerat med en tygros jag har sytt och lite blad. Jag är supernöjd med min fina nåldyna som både är dekorativ och praktisk!

Ha en trevlig pysseldag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *