Pyssel i en burk

Det närmar sig Halloween, vilket ger mig många tillfällen till pyssel. Här kommer ett relativt enkelt och roligt pyssel. Det jag har använt mig av är cenitlera, självhäftande tejp, färgat papper och en silverpenna, lim, sytråd samt en begagnad urtvättad glasburk.

Det jag har gjort är helt enkelt en punpa och ett spöke i cenit som jag låtit bränna i ugnen. Jag har klippt ut en svart fladdermus och en svart gravsten. Jag har limmat fast grönt papper på insidan av locket till burken. Fladdermusen hängde jag upp i en sytråd med självhäftande tejp i botten av glasburken. Jag ställde figurerna och gravstenen som fick texten elvis på sig i locket och skruvade sedan på burken upp och ned.

Kul pyssel som funkar fint som dekoration i höstmörkret!

Trevligt pyssel.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *