Bokmärke i läder

Jag gjorde ett bokmärke i läder och gav bort i present till min kärlek.

Det kan jag verkligen rekommendera, en enkel sak att göra men så fint det blir, säger jag lite självgott sådär, haha.

En liten bit läder, ta bokstavsstansar och slå på dem ordentligt med till exempel hammare, det viktigaste är att ha ett ordentligt hårt underlag, annars händer typ inget. Jag gjorde mot ett betonggolv, går finemang. Använde en syl för att göra hål i nederkant och trä igenom ett annat läderband som jag slog knut på, snygg detalj. Sen använde jag en typ syl, fast inte lika vass mer rundad i toppen och den hamrade jag försiktigt på för att göra prickarna ovanför ä:et.

Mycket uppskattad present, så har du bokstavsstansar hemma och har nån not läder i mån gömma, kör hårt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *