Smulpaj med marängtäcke

När vi var uppe hos mina svärföräldrar nu under sommaren så bakades det en del. Bland annat så bakade jag och svärmor denna Krusbärspaj med marängtäcke. Åh, så god den blev.

Vi bakade först en vanlig krusbärspaj med smuldeg. Vi använde både gröna och röda krusbär blandat, funkade toppen. Sen när smulpajen var färdiggräddad så vispade jag en maräng som jag la på toppen av pajen och sen ställde jag bara tillbaka den i ugnen så att marängen skulle få lite färg. Jättebra tips om ni vill lyxa till en vanlig smulpaj med något extra.

8 reaktion på “Smulpaj med marängtäcke

  1. Pingback: teen chat rooms

  2. Pingback: individual reputation management

  3. Pingback: 안전한 놀이터 찾는법

  4. Pingback: รับทำเว็บไซต์

  5. Pingback: เช่าชุดแต่งงาน

  6. Pingback: search engine marketing services

  7. Pingback: Extreme Vehicle Creation

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *