1 år!

Hurra för oss!

Idag är det 1 år sedan vi la ut vårt första blogginlägg och inlägg i sociala medier.
Vi tänker såklart fira detta. Hur då? Jo, när vi satt och planerade hur vi skulle fira detta så pratade vi om att vi är på vippen att nå 1000 följare på Instagram också, även det något som måste uppmärksammas, och där föddes tävlingstemat!

2 kreativa handlar om skapande och pyssel, och nu vill vi se era alster. Skapa fritt på temat ”1000” och lägg upp på Instagram eller Facebook, tagga @2kreativa i bilden och berätta om tävlingen så är du med och deltar. Vinnaren får välja mellan en bricka tryckt med en av Erikas dalaugglor, eller en personlig kudde tryckt av Micaela, och koras på kvällen den 13 februari.
Sätt igång och skapa och fira med oss!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *