Om 2kreativa

Välkomna till 2kreativa!
Bloggen är skapad av Erika och Micaela som delar en passion för konst, hantverk och pyssel av alla de slag. Vi hoppas att ni kommer bli imponerade, inspirerade och skaparsugna här hos oss.
Konst och hantverk vi lägger upp på sidan är till salu, och det mesta gör vi även på beställning, bara att skicka iväg ett mail. Maila även oss om ni är intresserade av samarbeten eller de tjänster vi erbjuder.

Mail: 2kreativa@2kreativa.se
Våra enskilda mailadresser finns längre ner på sidan under våra presentationer.

Jag heter Erika Rolander och är bosatt i Falun. Jag driver en firma där jag säljer min konst, brickor med mina motiv och där jag erbjuder skapande workshops för vuxna och för barn. Jag har alltid älskat att måla och pyssla med olika material och på olika sätt. Min huvudinriktning inom pyssel och skapande har varit färg och papper. Det är det fortfarande, fast nu för tiden förgrenas min passion för att skapa ut i fler delar såsom betong, tyg och att göra om möbler och inredning till hemmet. Just nu utmanar jag själv med pyssel i trädgård, något jag är nybörjare i. I mina skapande workshops för vuxna erbjuder jag alla kategorier av människor oavsett erfarenhet att få lust att skapa tavlor och konst till sitt eget hem. Dessa workshops kommer ske bland annat i sommar men jag är öppen för helgbokningar i grupp. För barn erbjuds samma skapande workshops fast med mer inriktning lust och olika metoder till att lära sig skapa. Ni kan läsa mer om mina tjänster under fliken ”workshops och tjänster”.

Jag nås på mail: erika@2kreativa.se

Jag heter Micaela Nyström och jag är bosatt  i Ludvika. Jag är en rastlös person som vill testa allt, det var nog så mitt skaparintresse började. Det går ju att skapa av vad som helst, så när jag var rastlös började jag att göra nya saker av gamla saker jag hade liggandes hemma.
Inom hantverk så tillverkar jag och säljer betongdalahästar, knappnålskonst, pärltavlor, posters och smycken av återbrukat material. Målning och restaurering av möbler samt återbruk ligger också mig varmt om hjärtat.
Ni kommer få se mig pyssla allt mellan himmel och jord här på bloggen.

Jag håller mycket workshops och kurser i pyssel och hantverk samt så kan man boka mig för att pyssla på ditt event.

Jag nås på mail: micaela@2kreativa.se
telefon: 0704735600.