Workshops och tjänster

Micaela Nyströms workshops/kurser:

Åternrukssmycken!
En 3 timmars ”intensivkurs” i Borlänge där du får lära dig att skapa ett smycke utav återbrukat material. Kaffe, te och alla verktyg och material du kan tänkas behöva finns på plats och du får självklart behålla det du skapar. Anmäl dig till min telefon eller mail så att jag vet hur många vi blir.

Skapa smycken på höstlovet

En studiecirkel som går på dagtid på höstlovet i Borlänge där de som är lediga från skolan får en rolig aktivitet att prova på. Studiecirkeln är alla 3 dagar så samma personer går varje dag. Även vuxna som är ledig på dagtid är självfallet välkomna att delta. Allt material finns på plats och du får självfallet behålla det du skapar. Anmäl dig på mail eller telefon så jag vet hur många vi blir.

Återbrukssmycken, studiecirkel med start 18 oktober:

Ja som ni ser på bilden så kommer vi alltså att skapa i många olika material, det är eran fantasi som sätter gränserna då du får välja helt fritt av  materialet som finns tillhanda. Du kanske vill sy på några snygga gamla knappar på ett läderband, göra ett par örhängen av silverskedar eller förvandla en bit av en gammal tallrik till ett vackert halsband? Då är detta helt rätt plats. Jag kommer visa er tekniker och ge er verktygen att skapa. Självfallet får du behålla allt du skapar.

Studiecirkeln anordnas i sammarbete med studieförbundet NBV och vi kommer hålla till i deras lokal i Ludvika. Välkomna!

Halloween pyssel

På måndagen på sportlovsveckan så är alla skolbarn välkomna till Sörviks folkets hus för att pyssla med mig kl 13-15. Det kommer vara Halloween-tema och det kommer finnas flera olika pyssel att sätta tänderna i. Det bjuds även på fika så att vi orkar pyssla rejält.

Det krävs ingen föranmälan utan drop-in gäller, men för att jag pedagogiskt ska hinna hjälpa alla och förklara pysslen utan att någon får vänta länge så kommer jag köra genomgång på hur pysslen går till kl 13.00, 13.30, 14.00, 14.30 så kommer ni inte direkt vi börjar kl 13 så är det smart att komma någon av dessa andra tider, dock är 14,30 något sent om ni vill vinna pyssla flera pyssel.

Kostnad är 100kr/familj. Det vill säga har ni 1 barn som ska pyssla kostar det 100 kr, eller har ni 3 syskon som ska pyssla så kostar det också 100kr.

Detta pysselevent är ett samarbete med NBV i Dalarna. Välkomna!

Erika Rolanders workshops

I sommar (2017) kommer jag att hålla skapande workshops hemma hos mig i nedre Haraldsbo, Falun. En för barn och en för vuxna. Det krävs ingen erfarenhet, endast lust att bli kreativ. För att kursen ska bli av krävs det att vi blir 6 deltagare (vuxna) respektive 8 deltagare (barn) . För frågor kontakta mig. Info om workshops samt kontaktuppgifter finns när du klickar på länkarna nedan.

 

Info om barnkurs hittar du här:  http://2kreativa.se/barnverksamhet-i-sommar/

Info om workshop för vuxna hittar du här:   http://2kreativa.se/workshops-for-vuxna-i-sommar/

Info om workshops för mindre sällskap hittar du här:   http://2kreativa.se/workshops-kvallar/